Monday, December 12, 2016

Farewell 2016

2016 is about to end. Cepat gila rasa tahun ni. So I end up this year still being single (hahaha). Putting the hahaha so it won't look serious lel. Actually azam tahun ni awal awal dulu memang to at least ada someone. But I guess jodoh tak de lagi kot (cliche). So I bawak azam ni pergi tahun depan lah and hopefully tak payah bawa to another year pulak? haha. Turning 27 this Christmas weh. I am not getting any younger. I iz tak cerewet pun actually. Cuma nak calon orang utara and kalau boleh kerja gov macam cikgu ke.. ape2 jer. See. 2 criteria je okeh haha. Kadang kadang jeles jugak kawan kawan yang dah kawen and beranak pinak. Tapi at the same time risau jugak. Ada je kawan yang baru kawen dah cerai and macam tak happy. But I think that is subjective kot. And of course it takes two to tango. Sometimes I just think too much mungkin? Hopefully berjumpa jodoh yang baik and berkekalan tahun depan. Ameen. Pray for me okey sayang sayang semua. Mmmuahhhhh. HAHAHA (gelak vida)

No comments: